Tea Leafs

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schaapsscheerdersfestival & wolfeest

6 juli/ 10:30 - 7 juli/ 17:00

Terwijl de schapen worden geschoren is er héél veel te doen en te zien bij de Herders van Balloo. Het Wolfeest is een grote fair, waarbij de nadruk ligt op wol. Maar ook volop kunstzinnige, creatieve, leuke en lekkere producten.

Onze met zorg geselecteerde standhouders verheugen zich erop om hun waren uit te stallen en geïnteresseerde bezoekers te ontmoeten. Het aanbod bestaat veelal uit bijzondere en ambachtelijke producten. Lekkernijen, broodplanken, originele lampen, handgemaakte tassen, manden, keukentextiel, hoeden, keramiek, picknickbanken, artikelen van hergebruikt hout, tuinplanten … het is te veel om op te noemen.

Het Schapenscheerdersfestival & Wolfeest is een heerlijk dagje uit: lekker rondstruinen bij de schaapskooi en op de schapenweide, kijken naar het schapen scheren, inspiratie opdoen voor creatieve wolactiviteiten, genieten op een terrasje, workshops volgen. Een industriële kaardmachine en een antieke sokkenbreimachine in werking zien.

Een heuse smid geeft demonstraties en kinderen mogen onder begeleiding van de smid ook een werkstukje maken. Ook kunnen ze een zeepje vilten, zich laten schminken en een glittertattoo of ibiza hairwrap laten zetten.

Gegevens

Begin:
6 juli/ 10:30
Einde:
7 juli/ 17:00
Site:
https://wolfeest.com

Locatie

Balloo
Crabbeweg 2
Balloo,Nederland
+ Google Maps
Winkelmand sluiten