Tea Leafs

Gastblog: Pumpkin spice tea latte

Vandaag is het de hoogste tijd voor een gastblog, instagram vriendinnetje Mariska heeft namelijk twee theeën uit mijn webshop getest. Vandaag het eerste blog voor jullie, en heel toepasselijk een soort Halloween recept. Namelijk de Pumpkin Spice Tea Latte. Perfect voor een regenachtige dag, tijdens de herfststorm of als je geniet van een film of serie-avondje op de bank. Ik geef gauw het woord aan Mariska! 

Tijdens de herst heb ik zin in warme drankjes en velen met mij. Niet voor niets is het pompoendrankje van het welbekende koffieconcern al jaren een groot succes. Ik besloot om er een variant met thee op te maken. Je kan het bijna geen recept noemen, zo makkelijk is het. 

BENODIGDHEDEN:
* 300 ml melk
* 3 theelepels Pumpkin Chai
* 2 theelepels vanillesuiker/ naar smaak toevoegen
* kaneelstokje 

Hoe ga je te werk: Je doet alle ingrediënten in de pan op een laag vuurtje. Dit doe je zodat de smaken van de thee zolang mogelijk kunnen intrekken. Je roert af en toe een geniet ondertussen van de heerlijke geur die vrijkomt. Als het begint te koken is het klaar.

Vervolgens giet je het door een theezeef in het glas. Geniet ervan met een dekentje, fluffy sokken, je favoriete boek of serie en je bent je fietsbui door de stortregen even weer helemaal vergeten! 

Heb je de Pumpkin tea ook gemaakt, dan zou ik het leuk vinden als je een foto deelt met #mydailyteacup en/of #yourdailyteacup Ik hoor namelijk graag wat jullie ervan vonden! En wie weet repost @yourdailyteacup je mooie foto 🙂

Fotografie, Styling & Recept: Mariska Koke (@maris_home)

Winkelmand sluiten