Tea Leafs

Yourdailyteacup #6: Nieuwe wederverkopers, festeaval en markt

Zo, eindelijk weer eens een blogje van mijn hand.. Ik weet niet wat het de laatste tijd is, maar het ontbreekt me een beetje aan inspiratie voor dit blog. Of de ideeën zijn er wel, maar dan heb ik foto’s nodig en daar heb ik vervolgens weer geen tijd voor. Tja, een beetje druk met andere dingen zullen we maar zeggen 😉 Maar goed, vandaag tijd voor de zesde Yourdailyteacup update.


Sinds de vorige update is er weer heel wat gebeurd kan ik je vertellen. Yourdailyteacup heeft maar liefst 5 wederverkopers en horeca gelegenheden aan zich gebonden en daar komt heel snel nog een 6e bij! Ja, ik kan zeker zeggen dat ik heel erg trots ben. Zo tof dat iedereen zo van de thee houdt en in mijn YDTC-familie wil deelnemen haha. Een kapper in Sappemeer, een museumgalerie op Texel, een Bed&Breakfast in een watertoren en dan hebben we natuurlijk mijn eerste wederverkoper BAQ nog.
Ben je ook nieuwsgierig wat ik kan bieden? Neem dan een kijkje op de gloednieuwe pagina van mijn webshop; Wederverkoop & Horeca.


Er is sinds kort dus een nieuwe wederverkoper bij, Cakewish in Groningen. Een hele mooie taartenwinkel en daarnaast maakt eigenaresse Anita van die mooie, grote stapeltaarten op bestelling. Ze wilde graag thee toevoegen aan haar winkel met heerlijke macarons, een vitrine vol heerlijke taartjes en onder ander chocola. Nou dat kan uiteraard geregeld worden en zo hebben we samen 10 theeën uitgezocht die passen bij Cakewish. Het is echt een samenwerking geworden, want ook heb ik speciale stickers besteld (zie je mijn logo in een nieuw jasje inclusief Cakewish taart?). We hebben namelijk ook een speciale Cakewish blend samengesteld. Een heerlijke zwarte thee met onder andere framboos en meringue toefjes. Deze thee is nu alleen exclusief bij Cakewish in Groningen te koop, maar als hij goed loopt (wat ik wel verwacht 🙂 ) komt hij uiteraard ook bij mij in de webshop.


Na het succes van het Festeaval ben ik van plan om op meer markten en beurzen te staan. Toen mijn tante een markt aankondigde in mijn geboortedorp Visvliet besloot ik dan ook dat ik hier graag wilde staan. Oude bekenden ontmoeten, mijn webshop promoten, thee verkopen en daarnaast hadden we een nieuw hoekje gecreëerd, catering. We verkochten koffie, thee, homemade cake en ijsthee. Nou dat was een goede keus, want hier kwam mijn meeste opbrengst vandaan!


Na wederom een fijne markt staat de volgende alweer gepland. Deze keer de Zeldzaam Mooi Markt op de Vismarkt in Groningen. Een hele leuke markt met allerlei hebbedingetjes, creatieve mensen en gewoon een fijn uitje op de zondagmiddag. De markt vind plaats op zondag 8 juli van 11-17 uur. Dus mocht je die zondag nog niets gepland hebben of een leuk uitje in Groningen zoeken, kom zeker langs.
Kom even hoi zeggen, een theetje proeven en wie weet wat lekkers voor jezelf kopen 🙂

Verder zijn we achter de schermen lekker bezig met nieuwe producten, komt er dus een nieuw horeca/wederverkoper aan waarover snel meer en zijn we al bezig met de voorbereidingen voor de Adventskalender voor dit jaar. Dit alles zal vast in een nieuwe update verschijnen!

Winkelmand sluiten